КОРЗИНА ТОВАРОВ
В корзине нет товаров
Купить



Статьи дверной тематики


5.07.2017
Учимся правильно выбирать металлическую дверь

4.06.2017
Установка металлической двери

4.04.2017
О наполнении дверного полотна


Все статьи
Выпадающий каталог
Партнеры
 

Гель-лаки Divia — їхні переваги для професійних майстрів



Для домашньої колекції можна придбати декілька примірників найбільш улюблених покриттів. Але в професійному манікюрі такого не вийде. Чим більше у вас клієнток. Тим більший спектр їхніх смаків. Просто манікюр в Україні давно перестав бути ремеслом, а перетворився на справжнє декоративне мистецтво. Майстер — то і скульптор, і художник, а подекуди ще й лікар. Тому гель-лаки Divia зацікавлять кожного професіонала https://richhills.com.ua/gel-laki-divia. Перед усім своїм різноманіттям:

  • Як вам понад 200 відтінків емалей — соковиті, стримані, аристократичні, нюдові. І кожний флакончик тішить щільною запігментованістю, рівномірним покриттям.
  • Гель-лаки Divia з блискітками представлені в двох варіантах — кольорові цятки різного розміру у прозорій основі, а також неймовірний шимер на барвистому покритті.
  • Гель-лаки Divia “котяче око” завдяки неймовірному магнітному ефекту формують космічний дизайн нігтів.


І кожного разу покриття добре лягає, міцно тримається весь час носіння манікюру, відмінно поводиться під час сушіння. Гель-лаки Divia виготовлені з якісних складників на сучасному обладнання з суворим дотриманням технології. Виробництво — українське. Спробуйте продукт, що вам напевно сподобається.

 

Найкращі ціни на гель-лаки Divia — в RichHills


Завітайте на сайт інтернет-магазину, аби переглянути каталог та переконатися, що ціни будуть теж навдивовижу низькими. Оскільки цей продавець — власник торгової марки, ви отримаєте багато додаткових бонусів від співробітництва. Гель-лаки Divia вже зачекалися на вашу увагу.

 

 



 
Сохранить на свою страницу в соц. сети
Нашли что-то полезное? Запомните ссылку на эту страницу, чтобы потом долго не искать...